Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. května 2017 14:16
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Jak sbalit krásnou ženu pomocí kouzelnických triků? Známý prankster Julius neměl s okouzlením žen na Ibize velký problém

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Julius ví, co na ženy funguje.

Společnost Apple ještě loni v září představila bezdrátová sluchátka, která si člověk jednoduše vloží do uší a nemusí být omezován žádnými kabely, ale u velké části zákazníků výrobce nenašel pochopení. Internetový prankster Julius Dein hned využil příležitosti a na hudebním festivalu lidem strkal do uší koncovky ze zubního kartáčku, aby otestovali kvalitu nových sluchátek od Applu. Julius se už delší dobu živí prostřednictvím svých videí na internetu a jeho popularita neustále stoupá, což se potvrdilo i při jeho nejnovějším videu. Na sluneční Ibize se Julius zastavoval u krásných slečen a pokoušel se je okouzlit a sbalit díky kouzelnickým trikům, což mu někdy vyšlo více a někdy méně, ale za necelý den od zveřejnění nabralo video už 11 milionů zhlédnutí, a tak Julius vůbec nemusí být z případného neúspěchu zklamaný. A pokud jsi nevěděl, jak můžeš ženu přeměnit na jednorožce, pak ti stačí obyčejný nanuk.

Domů
Sdílet
Diskuse