Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. května 2017 14:40
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Dánskou modelku vyřadili z přehlídky Louis Vuitton, protože je prý příliš tlustá. Doporučili jí celý den nejíst a pít jen vodu

MÓDA
Uložit Uložené

Nezapomenutelný zážitek, na které se mladá Ulrikke těšila, se změnil na noční můru.

Minulý týden se konala módní přehlídka Louis Vuitton v japonském městě Kjóto a aktuálně čelí módní dům velkému skandálu. Jedna z modelek totiž promluvila o své neočekávané zkušenosti. Ulrikke Hoyer z Dánska dostala od ředitelky castingu Ashley Brokaw zdrcující a absolutně absurdní odpověď. Podle ní má příliš nafouknuté břicho a obličej a obává se, že by se do oblečení připraveného na show nevešla. Asistentka konkurzu Alexia Cheval jí doporučila, aby následujících 24 hodin pila pouze čistou vodu a nejedla vůbec nic. Podle modelky prý po snídani dokonce kontrolovala, zda skutečně nic nesnědla. I po splnění tohoto úkolu ji však ze show vyřadili.

Modelka avizovala, že je ráda, že se v byznysu pohybuje již jistý čas a není mladou patnáctiletou začínající dívkou, kterou by podobná záležitost dokázala položit na lopatky. V módním světě se dějí skutečně zajímavé, až morbidní věci. Ulrikke rovněž neobviňuje kreativního ředitele pro Louis Vuitton, kterým je aktuálně Nicolas Ghesquière a také nezahořkla na samotnou značku. Nelíbí se jí ale postoj módních kapacit k velikosti jejich jednotlivých produktů. Oblečení se nevyrábí totiž pouze pro lidi s problémem trávení. Myslíš si, že je sympatická modelka opravdu tak tlustá, aby se nevešla do oblečení na klasickou prohlídku?

Domů
Sdílet
Diskuse