Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. května 2017 16:10
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Drogově závislý muž ukradl z kamenné prodejny Nike neuvěřitelných 800 párů tenisek

MÓDA
Uložit Uložené

Policie ani manažer prodejny nechápou, jak se mu takový kousek mohl podařit.

Muž identifikován jako Kevin Torain Millage byl obviněn z údajné krádeže neuvěřitelných 800 párů tenisek od Nike z jejich kamenné prodejny Nike Factory Store v Portlandu ve státě Oregon. Krádeže probíhaly ve čtyřech termínech a trvaly dohromady více než týden. Hodnoty ukradeného zboží se každou další návštěvou zvyšovaly, přičemž první činila „pouhých“ 350 $ a poslední téměř 2500 $. Celkově odcizil tenisky v hodnotě více než 5000 $ a následně je prodával na ulici za účelem financování své drogové závislosti.

Interiér prodejny, v níž se udály krádeže

Drogově závislý muž ukradl z kamenné prodejny Nike neuvěřitelných 800 párů tenisek
Zdroj: yelp.com

V momentě zatčení měl u sebe 3 balíčky heroinu. Kevin Torain Millage se v minulosti dopustil množství trestných činů a přečinů, nejčastěji právě z důvodů jeho závislosti. Dosud nebylo objasněno, jak se mu podařilo ukrást takové enormní množství tenisek a čtyřikrát bez jakékoliv pozornosti uprchnout. Nuže, závislý člověk, který potřebuje svou dávku je připraven v každé situaci. Nepomůže si pravděpodobně pouze ve vězení, kam s největší pravděpodobností poputuje.

Domů
Sdílet
Diskuse