Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. května 2017 16:03
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

V Praze proběhl největší český festival tetování. Prohlédni si galerii plnou pestrobarevných záběrů (Fotoreport)

REFRESHER
Uložit Uložené

O víkendu 19. – 21. května se v Praze konal 19. ročník mezinárodního festivalu Tattoo Convention, kterého se zúčastnilo 81 tetovacích studií z celého světa.

O víkendu 19. – 21. května se v Praze konal 19. ročník mezinárodního festivalu Tattoo Convention. Návštěvníci se zde měli možnost nechat potetovat od desítek nejlepších tatérů z Česka i ze zahraničí. K vidění byla i studia, která vytváří tetování vyklepáváním barvy pod kůži pomocí dřevěných paliček, což je tradiční polynéská tetovací technika. Nechyběla ani série soutěží o nejpovedenější tetování v několika kategoriích. Na své si přišli i milovníci ženské krásy. Ti mohli obdivovat potetované krásky v soutěžním klání o Miss Tattoo. Neméně zajímavý byl i doprovodný program, jehož zlatým hřebem bylo sobotní vystoupení legendárního hudebního seskupení Indy & Wich. Před hlavním vstupem byl po celou dobu k dispozici i Jäger truck, kde se jelo v party módu od rána do večera.

Domů
Sdílet
Diskuse