Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2017 17:28
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Probojuj se do turnaje v Injustice 2, který již brzy proběhne v Praze. Vítěz si odnese 10 tisíc korun a těšit se můžete i na další zajímavé ceny

TECH
Uložit Uložené

Společnost Cenega Czech ve spolupráci s Czech Arcade všechny hráče srdečně zve na turnaj v superhrdinské bojovce Injustice 2!

Pokud máte soupeřivou povahu a zároveň patříte k fanouškům bojové série Injustice, již brzy si budete moci poměřit své síly s ostatními hráči a ještě u toho vyhrát řadu atraktivních cen. Řeč není o ničem jiném než o turnaji v nedávno vydaném druhém dílu zmíněné bojovky od autorů z NetherRealm Studios, který pořádá společnost Cenega Czech ve spolupráci s Czech Arcade.

Soutěžící se střetnou na konzolích PlayStation 4 a celé klání se bude skládat ze 2 kvalifikačních turnajů, které proběhnou online, a hlavního turnaje, který se bude konat v létě 22. července v zábavním centru FunArena v pražských Nuslích. První online kvalifikační turnaj se odehraje v úterý 13. června, druhý pak bude následovat v sobotu 24. června.

Na výherce hlavního turnaje čeká peněžitá odměna ve výši 10 000 korun (celkové prize money činí 15 000 korun), unikátní trofej v limitované edici a neméně lákavou cenou je i kvalifikace na turnaj Injustice 2 ProSeries, který bude pořádán ve Velké Británii, a to včetně hrazené letenky a ubytování. Další dva výherci získají věcné ceny, jako je mikina, triko, čepice a karty.

Všechna pravidla turnaje Injustice 2 a další důležité informace naleznete na oficiálních stránkách turnaje po kliknutí na tento odkaz. Pro více informací o místě konání hlavního turnaje navštivte oficiální stránky zábavního centra Funarena.

Domů
Sdílet
Diskuse