Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2017 13:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vladimir 518: Štěstí neleží v motivačním rapu (Videorozhovor)

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Po dlouhé době se vracíme k formátu videorozhovorů s českými a slovenskými interprety. No a prvním nemůže být nikdo jiný než právě Vladimir 518.

Součástí Refresheru byly vždy i rozhovory s interprety převážně rapového žánru a v psané či video formě jich máme na kontě už několik desítek. Vždy jsme považovali za důležité věnovat se této disciplíně, protože je to pro fanoušky ta nejlepší cesta, jak se dozvědět o svých oblíbených hudebnících a jejich aktuálních projektech co nejvíce. Po delší době se konečně vracíme k formátu videorozhovorů opět, a tak se můžete těšit na vždy aktuální jména, přičemž jako prvního jsme při příležitosti vydání dalšího sólového alba oslovili právě Vladimira 518.

S tím jsme se setkali, jak jinak, než v Praze, na schodech v Riegrových sadech, kde nám hlava BiggBoss labelu poodhalila zákulisí svého ještě čerstvého alba Ultra! Ultra! a také mnoho jiných zásadních myšlenek týkajících se témat od motivačního rapu přes společné album PSH až po názory na extremismus ve světě a v rapu. Více už snad ani není třeba dodávat, pohodlně se usaď a užij si více než půlhodinový dialog s Adelem, který je zpět, i když vlastně nikdy nebyl pryč.

Domů
Sdílet
Diskuse