Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2017 14:34
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Kokain dostal k objednávce pizzy. Zaměstnancům rychlého občerstvení stačilo říct, že chceš olivy navíc

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Policie už zatkla hned pět lidí v americkém státě Washington.

V americkém státě Washington si zaměstnanci jedné z poboček sítě rychlého občerstvení Papa John's přivydělávali kreativním způsobem. Pokud zákazníci věděli, co mají v dané chvíli říci, pak jim nenápadně k objednávce pizzy přibalili i kokain, marihuanu, extázi či oxykodon. Všechno probíhalo tak, že zákazník přišel dovnitř podniku, objednal si pizzu a pak zase vyšel na parkoviště. Zanedlouho za ním přišel i jeden ze zaměstnanců s nevinně vypadající krabicí, v níž se však ukrýval nejčastěji kokain.

Policisté celou operaci pojmenovali "Operation Extra Olives", protože právě olivy navíc byly speciálním kódem, díky kterému zaměstnanci věděli, že si zákazník přeje ke své objednávce i cosi nadstandardního. Policie přitom dostala anonymní hlášení o tom, že v pobočce Papa John's prodávají kromě pizzy i kokain ještě v prosinci minulého roku, ale od té doby pracovala na dlouhodobé akci, v rámci níž zatkla až pěti lidí, z nichž byli dva přímo zaměstnáni v Papa John's. Pokud jim dokonce kokain v pobočce došel, policisty v utajení jednoduše poslali za svými distributory, čímž dostali do problémů i je.

Kokain dostal k objednávce pizzy. Zaměstnancům rychlého občerstvení stačilo říct, že chceš olivy navíc
Zdroj: King County Sherrif's Office
Domů
Sdílet
Diskuse