Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2017 16:04
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Mladá samička nesměle nakukuje, zatím se neodvažuje přiblížit. Klip na nový skatepark v Sušici vtipně paroduje dokumenty National Geographic

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Autoři se s propagací skateparku popasovali opravdu dobře.

O tom, že v Sušici vznikl nový skatepark, by se možná nikdy nedozvědělo tolik lidí, pokud by měl jen nějakou obyčejnou nudnou reklamu. Městské informační centrum Sušice se proto rozhodlo vzít iniciativu do vlastních rukou a nechali o něm natočit vtipný spot, který trefně paroduje dokumenty od National Geographic. Tvůrci si dali si záležet opravdu na každém detailu a to dokazuje i fakt, že si k dabingu přizvali Pavla Rímského, jehož ikonický hlas doprovází velkou spoustu dokumentárních cyklů o přírodě.

Cílem videa je podle režiséra Ladislava Plecitého hlavně ukázat široké veřejnosti, že milovníci skejtu nejsou žádná zvířata, ale normální lidé, kteří mají rádi pohyb a umí si ze sebe udělat legraci.

Jestli se autorův úmysl skutečně povedl, můžeš posoudit po zhlédnutí samotného videa:

Domů
Sdílet
Diskuse