Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2017 16:41
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

V 7. sérii Game of Thrones bude v jedné scéně současně hořet nejvíce lidí ze všech kaskadérských kousků v historii kinematografie

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Další rekord pro Game of Thrones.

Showrunner David Benioff prozradil zajímavou novinku. Jejich hlavní stund coordinator se chtěl jednou epizodou dostat do Guinessovy knihy rekordů. Na place tedy nechal zapálit 20 kaskadérů se 73 popáleninami, to vše v jednom záběru. Samozřejmě, připočtěte si k tomu desítky až stovky lidí vytvořených počítači v pozadí, kteří hořeli také a máte pěknou představu o tom, co nás čeká. Oheň je v Game of Thrones velmi významným prvkem ať příběhu, tak i několika smrtí a důležitých událostí, o čemž jsme se přesvědčili i v poslední epizodě minulé série. Bude zajímavé sledovat, co do Westerosu přinesou draci, ale určitě to bude hodně ohně a popálenin. Na vlastní oči se přesvědčíme v červenci a srpnu. Premiéra první epizody je naplánována na 16. července.


Jako bonus tu pro vás máme video ze zákulisí, kde uvidíte i pár nových záběrů.

Primárně se ale soustředí na kostýmy.

Domů
Sdílet
Diskuse