Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2017 14:05
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Chtěl tatérovi ukrást kolo, ten mu za to na čelo vytetoval nenávistný nápis

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pro 17letého chlapce už byla založena i crowdfundingová kampaň na laserové odstranění.

Pokud máš nějaká tetování, určitě víš, že to první je vždy nejdůležitější i nejzásadnější. Ideálně vždy dlouho popřemýšlet, co vlastně chceš mít na těle vytetované, tento 17letý chlapec však na výběr nedostal. Všechno to začalo jeho pokusem o krádež kola. Kluk si cíleně a zákeřně vybral dům, ve kterém byl v tom momentě jen muž s jednou nohou, ale i přes jeho handicap se mu spratka podařilo chytit. V záchvatu hněvu mu na čelo vytetoval nenávistný odkaz "Eu sou ladrão e vacilão", což portugalsky znamená "Jsem zloděj a ubožák". Mimo jiné mu bolestivě ostříhal část vlasů, aby bylo nápis ještě více vidět. Nápis je obrovský a ne právě kvalitně vytetovaný a po dokončení díla se chlapce tatér zeptal, jestli se mu to líbí. Zloděj prý prosil, aby mu nápis umístil raději na ruku, místo toho se však tatér zasmál a vpálil to rovnou na čelo.

Chtěl tatérovi ukrást kolo, ten mu za to na čelo vytetoval nenávistný nápis
Zdroj: Reddit / YoSoyUnPayaso

Mimochodem, samotný chlapec popírá, že chtěl ukrást kolo. Místo toho tvrdí, že se o něj zakopl a spadl, když šel kolem velmi opilý (což je z louže do bláta, protože neměl osmnáct). Tatér již byl obviněn za mučení a jiné nelidské nebo kruté zacházení, sedmnáctiletý chlapec je na svobodě. Internet se však nad chlapcem už slitoval a do pár hodin byla založena i crowdfundingová kampaň, která má za cíl vysbírat dostatek peněz (dostatek bylo 12. června večer), aby si kluk mohl dovolit laserové odstranění. To však přitáhlo značnou vlnu kritiky, protože jak mnozí tvrdí, kluk je přece zloděj, i když byla tatérova reakce přehnaná.

Chtěl tatérovi ukrást kolo, ten mu za to na čelo vytetoval nenávistný nápis
Zdroj: Reddit / YoSoyUnPayaso
Domů
Sdílet
Diskuse