Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2017 19:09
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Modelka z Instagramu odhaluje skutečnou pravdu za dokonalými fotografiemi na sociálních sítích. Není všechno tak, jak to vypadá

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Instagram dokáže cokoliv přeměnit na dokonalost.

Fotografie modelek na sociálních sítích jen velmi zřídka zachycují skutečnou realitu. Je až neuvěřitelné, co dokáže se záběrem udělat trošku rozdílná póza či nasvícení, a tak se modelka Imre Cecen rozhodla na svém profilu pravidelně fanoušky informovat o tom, zda se dívají na skutečnost nebo iluzi. Imre se může pochlubit perfektní postavou, ale její břicho nebývá dokonale ploché, když si sedne a není natažená, a to samé platí i v případě fotografií u bazénu.
 
Právě fotografie z bazénu dostala Imre v posledních dnech do všemožných médií, protože Imre na ní chtěla všem ukázat, jak přibližně vznikají fotografie dokonalých nohou při sezení na kraji bazénu. Stačí, že si člověk svá stehna opře o podlahu či lehátko a jejich na první pohled bezchybný tvar se přirozeně změní, což by však na Instagram nepřitáhlo tolik zvědavců. Pokud tě koncept poukazování na rozdíly mezi instagramovou a skutečnou realitou zaujal, pak nezapomeň kliknout i na profil sympatické Imre.












Domů
Sdílet
Diskuse