Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2017 22:16
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Na Rolfově pohlavním orgánu visí 278 piercingů. Světového rekordmana často nechtějí pustit přes letištní kontrolu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Rolf má na svém těle 453 piercingů, implantované dva rohy a veškerá jeho kůže je potetovaná.

Jmenuje se Rolf Bulchholz a žije v německém Dortmundu. Na kontě má rekord zapsaný v Guinessově knize rekordů za největší počet piercingů. Po celém těle je má 453, z toho 278 umístěných přímo na jeho pohlavním orgánu. Rolf to považuje za ozdobu, ale přiznává, že je s tím několik problémů. Tím největším je cestování. Bezpečnostní kontroly na letišti ho moc v oblibě nemají a často je prohledáván mimořádně dlouhou dobu. Navíc, na čelo si nechal implantovat dva rohy a celé jeho tělo je potetované. Mnohým zemím se jeho vzhled až tak nelíbí, velké problémy zažil například ve Spojených arabských emirátech. Nepustili ho totiž do Dubaje, kam se vydal se vystupovat do nočního klubu, ale nedostal se přes letiště. Ochranka byla přesvědčena, že plánuje šířit černou magii.

 

94 piercingů má Rolf umístěných kolem úst a jak jsme již zmínili, téměř tři stovky na pohlavním orgánu. Konstatuje však, že jeho sexuální život probíhá bez problémů. Úsměvně prohlásil, že v životě je potřeba mít priority, a pokud by mu kovové přívěsky překážely v těchto činnostech, raději by si je nechal odstranit. Styl 58letého Němce je však skutečně extravagantní, a proto není divu, že si z něj lidé dělají srandu, a to zejména na internetu. Svébytný Rolf si z toho však nic nedělá. Myslíš si, že to už přehnal? Nezapomeň se vyjádřit níže!

Domů
Sdílet
Diskuse