Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2017 12:54
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Muž balí ženy v klubech na svoji geniální vizitku. Propaguje díky ní nejen sebe samého, ale i svoji kariéru a Twitter se do něj zamiloval

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Fantastical Carpé ví, jak to v tomto světě funguje.

Studentka Marissa si nedávno vyrazila s kamarádkami na párty do kalifornského města Oakland a během tance ji překvapil neznámý chlapík, který jí do ruky strčil svou vizitku a řekl jí, aby mu napsala textovou zprávu. Marissa byla zaskočená, protože jí ještě žádný nápadník v klubu nikdy nedaroval jeho vizitku, ale nechala si ji a podívala se na ni později. Původně ji prý chtěla jen tak zahodit na zem a dál se chlapíkem nezabývat, ale nedalo jí to, schovala ji do kapsy a na druhý den nemohla uvěřit vlastním očím, když si prohlížela jeho genialitu. Chlapík jí podal vizitku ve tvaru smartphonu, přičemž na přední straně bys našel zamykací obrazovku s časem, jeho datem narození namísto běžného data, krátkým popisem toho, čemu se věnuje a ještě i QR kódem, který by tě dovedl k jeho hudbě.

Na druhé straně se nacházelo jeho jméno a kontaktní informace, takže pokud by s ním chtěl kdokoliv začít komunikovat, neměl by s tím žádný problém. Marisse se speciální vizitka zalíbila natolik, že ji nahrála na svůj Twitter a lidé si ji během několika minut zamilovali. Fantastical Carpé, skutečným jménem DeMonté Lane, se snaží prorazit jako hudebník a své slávy na Twitteru si brzy sám všiml, přičemž nepřestával balit dívky v jakékoliv situaci a za to mu lidé skládali obrovskou poklonu. Balení žen totiž vyžaduje pořádnou snahu, což on dokázal svojí vizitkou, a i když podle jeho vlastních slov obrovské množství žen jen tak nenapíše, pokud se některá konečně ozve, pak stojí za to.

Muž balí ženy v klubech na svoji geniální vizitku. Propaguje díky ní nejen sebe samého, ale i svoji kariéru a Twitter se do něj zamiloval
Zdroj: @marissuh_x




Domů
Sdílet
Diskuse