Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. června 2017 15:00
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Oblíbená hororová série V zajetí démonů se rozšíří o další spin-off! Po panence Annabelle a jeptišce The Nun dostane vlastní film i Crooked Man

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

There was a crooked man, and he walked a crooked mile...

Režisér James Wan (Furious 7) to se svým fantastickým hororem The Conjuring (V zajetí démonů) jednoznačně vyhrál. Diváci ho milují, kritika obdivuje, a tak není divu, že v období, kdy je v kinematografii často slyšet o takzvaných spin-offech, přinese i tento hororový (zatím) dvoudíl svůj vlastní spin-off. Ne že bychom se už jednoho dosud nedočkali (Annabelle), ale studio New Line Cinema si řeklo, že postava Crooked Mana z Conjuringu 2 si taky zaslouží svůj vlastní film.

Takže, pokud si sečteme všechny spin-offy z této hororové série, a to včetně první i druhé části Conjuringu, půjde o Annabelle, její pokračování Annabelle: Creation (v kinech již od 10. srpna 2017), nedávno oznámenou The Nun (premiéra 12. července 2018) a samozřejmě Crooked Mana, o jehož scénář by se měl postarat málo známý Mike Van Waes.

Bude zajímavé sledovat, jak tvůrci vytvoří film na bázi Crooked Mana, protože jde pouze o postavu, která více méně přímo nezasahuje do děje. Kdo V zajetí démonů viděl, ví, o čem mluvíme. Zpracování jeho postavy ale bylo natolik interesantní, že filmaři prostě věří, že samostatný film s Crooked Manem bude mít šanci na divácký úspěch. V případě The Nun mluvíme o jeptišce alias démonovi, který mimořádně děsivým způsobem straší svých diváky v mnoha kinosálech (nás nevyjímaje – viz obrázek níže). Jaké šance dáváte méně výraznému, ale dozajista zajímavému Crooked Manovi?

Oblíbená hororová série V zajetí démonů se rozšíří o další spin-off! Po panence Annabelle a jeptišce The Nun dostane vlastní film i Crooked Man
Zdroj: New Line Cinema
Domů
Sdílet
Diskuse