Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. června 2017 14:50
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Sexy hrdinka se v hororu Happy Death Day ocitá v časové smyčce a každý den je zavražděna maskovaným psychopatem. Dokáže odhalit jeho identitu?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zajímavě vypadající horor Happy Death Day od producentů Get Out přichází s první ukázkou.

Společnost Blumhouse odpovědná za hororové hitovky jako The Visit, Get Out či Split přichází s novým žánrovým zářezem. Happy Death Day se zaměří na mladou Tree Gelbman (Jessice Rothe), která se z neznámých příčin ocitne v časové smyčce: je nucena znovu a znovu prožívat ten samý den. Ještě horší je, že Tree ví, že na konci tohoto dne ji během její narozeninové párty zabije maskovaný psychopat. Musí tedy stále dokola prožívat svoji smrtí, zároveň jí to ale dává příležitost pokusit se zjistit, kdo jí jde po krku.
 
Celkem zajímavý mix sci-fi/mysteriózního filmu a hororového slasheru natočil Christopher Landon (Paranormal Activity: The Marked Ones). Kromě Jessicy Rothe se představí i Israel Broussard, Ruby Modine, Rachel Matthews, Charles Aitken či Jason Bayle. Nápad je slušný a potenciál na svěží hororový vítr zde můžeme cítit. Americká premiéra je naplánována na 13. října 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse