Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2017 19:33
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Obnažená záda nebo letmý pohled na prsa z boku. Nastává čas odvážného odhalování

MÓDA
Uložit Uložené

Nech zapracovat mužskou představivost na plné obrátky.

Už jsme ti přinesli několik výběrů nejžhavějších, ale i zažitých trendů, které v podobných článcích shrneme pod jednu střechu a pokoušíme se vyjádřit ke každému z nich zvlášť. Ty nejaktuálnější si dokonce vyslouží občas samostatný článek, ale v tomto se podíváme na zoubek hned pěti. Tato pětka možná ukazuje více, než jsi zvyklá, avšak určitě ti v příchozích vedrech odhalení kůže přijde vhod. Pojďme si je spolu představit a inspirovat se.


Crop top

Zkrácené topy jsou asi největší klasikou z tohoto seznamu. Nepochybuji o tom, že většina našich čtenářek má v šatníku hned několik druhů. Ať už trička s krátkým nebo dlouhým rukávem, tílko nebo v podobě náhrady podprsenky bez ramínek. Crop top je soustavným trendem prakticky již od devadesátých let minulého století, kdy zaznamenal svůj největší boom. Chlapské oči přitahují tedy již více než dvacet let a není se čemu divit. Jsou sexy a zároveň slušné, dokáží být extravagantní i decentní, jsou zkrátka okouzlující.

Obnažená záda nebo letmý pohled na prsa z boku. Nastává čas odvážného odhalování
Zdroj: instagram.com/emrata

„Side boob“

Některé plavky, tílka nebo šaty ti nabízejí možnost ukázat svá prsa ve slušném směru. Díky svým postranním výstřihům poskytují efektní pohled i bez přímého záběru a absolutně tedy nepůsobí vulgárně. Jsou rovněž velmi oblíbené ve společnosti. Z celebrit v nich předvádí své dokonalé přednosti nejraději Emily Ratajkowski, čas od času je ze stran poukazuje i Kim Kardashian a také Selena Gomez, kterou však i díky nim několikrát neposlechly. Jsi dostatečně odvážná na to, aby ses v podobném topu blýskla i ty?

 

Príspevok, ktorý zdieľa Playboy (@playboy),

Obnažená záda nebo letmý pohled na prsa z boku. Nastává čas odvážného odhalování
Zdroj: @maria_domark | kjskorge

Odhalená záda

Další ze zažitých klasik, kterou důvěrně znají i starší ročníky. Neexistuje chlap, který by uhlídal svůj pohled u krásné ženy ve večerních šatech, které odhalují její záda. Avšak ani zdaleka není nutností speciální příležitost nebo kulturní akce. Při příští návštěvě koupaliště či pláže zvol plavky s odhalenými zády a během horkých letních dnů si můžeš vyrazit do města v decentním body se stejným výstřihem. Nahraď tričko podobným kouskem a uvidíš, jak získá tvůj outfit nový unikátní šmrnc.

Obnažená záda nebo letmý pohled na prsa z boku. Nastává čas odvážného odhalování
Zdroj: @paigejimenez | kjskorge

Fishnet punčochy

I když punčochy s oky samy o sobě prakticky neodhalují vůbec nic, od své majitelky přímo vyžadují předvést se a následně i kvůli nim odhalit bříško nebo nohy. Dokonale spolupracují s roztrženými džínami, protože s radostí vykukují zpod jejich děr, ale také mohou vyčnívat i na bříšku nebo kotnících, takže nejsou nutností. V tomto případě prosí o zkrácený top nebo o krátké tričko. Punčochy se staly jedním z nejpopulárnějších trendů probíhajícího roku a blíže jsme si je představili už na jeho začátku.


„Bum rip“

Nejnovějším módním výstřelkem v roztržených džínách jsou díry umístěny přímo na zadku nebo pod ním. S největší pravděpodobností jde o nejodvážnější trend z tohoto seznamu, avšak když se s ním ztotožníš, rozhodně ti to nebudeme zakazovat. I přes kontroverzi nepochybujeme o tom, že je možné s ním docílit sofistikovaného výsledku. Trend pravděpodobně odstartovala ještě minulé léto Kylie Jenner, které zpoza děr koukaly rovnou obě půlky.

Obnažená záda nebo letmý pohled na prsa z boku. Nastává čas odvážného odhalování
Zdroj: @amandasteele | @julia_jamin
 

Príspevok, ktorý zdieľa kj ☠ (@kjskorge),


Odhalená ramena

V pořadí již třetí z dlouholetých trendů, které si podle všeho už našel cestu i do tvého šatníku. Bez pochyb jde o nejoblíbenější ze všech, protože u ramenou nezáleží na ukázkové postavě a stejně tak u nich nehraje roli ani stydlivost, protože je kdykoliv můžeš zakrýt svetříkem nebo bundou. Přesto však nejsou o nic méně sexy, ba naopak, jde o jeden z těch nejpůvabnějších prvků, jakým můžeš okouzlit mužské oko. Exotické a barevné vršky jsme ti již doporučili v nedávném výběru festivalových trendů, prohlédni si nyní decentnější kousky.

Obnažená záda nebo letmý pohled na prsa z boku. Nastává čas odvážného odhalování
Zdroj: instagram.com/popstantot
 

Seznam by ještě mohl pokračovat různými peek-a-boo vrchními díly nebo klasickými roztrženými džínami, které jsme několikrát zmínili i v samotném článku, ale zaměřovali jsme se převážně na trendy, které nejrychleji odhalí co nejvíce. Nezapomínej při tom však na opalovací krém a na bezpečnost. Rychlou ukázku v první větě zmíněných kousků si můžeš prohlédnout na posledním přiloženém obrázku.

Obnažená záda nebo letmý pohled na prsa z boku. Nastává čas odvážného odhalování
Zdroj: instagram.com/andicsinger
Domů
Sdílet
Diskuse