Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2017 22:02
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Vyprovokovala ji, a tak Holly Holm zareagovala. Po kopu do hlavy dostala soupeřka i úder a okamžitě bylo po souboji

SPORT UFC
Uložit Uložené

Holly Holm se se svou soupeřkou moc nemazala.

V Singapuru se na hlavní akci organizace UFC proti sobě postavily dvě silné osobnosti, ale jen jedna z nich vyšla ze souboje vítězně. Holly Holm a Bethe Correia byly na souboj dobře připravené, jenže dlouho se nic nedělo a do poskakování v kleci musel zasáhnout dokonce i rozhodčí, který soupeřky upozornil, že v jednu chvíli se do sebe prostě budou muset pustit. Bethe si to uvědomovala a nechtěla dopustit, aby ji Holly překvapila v tom nejhorším okamžiku. Chtěla ji psychicky rozhodit a připravit pro ni hotové peklo, k čemuž po chvíli začala používat různá provokativní gesta.

Bethe svou soupeřku doslova volala blíž, aby konečně zaútočila a souboj se rozběhl, a tak Holly pozvání přijala a zareagovala. Prvním krokem byl dobře mířený kop do hlavy, po kterém se Bethe podlomila kolena a padla na zem, jenže Holly ještě neskončila. Hned nato jí zasadila tvrdý úder do hlavy a podepsala tím své soupeřce rozsudek, který znamenal, že zápas skončil a Holly se mohla radovat  z vítězství. Vždy je proto potřeba dávat pozor na to, co si člověk přeje a přivolávání kopu či úderu do hlavy, to zřejmě není správná cesta.

Domů
Sdílet
Diskuse