Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2017 14:50
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Všech 150 966 smrtí v Game of Thrones během 21 minut. Přichystej se na novou sérii pohledem na to, kdo všechno už odešel na onen svět

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Game of Thrones by mohlo být synonymem pro smrt.

Nová série kultovního seriálu Game of Thrones se na televizní obrazovky dostane už 16. července a HBO pracuje na tom, aby byli fanoušci dostatečně navnadění a připraveni zažít to, co ještě nikdy nezažili. I když bude mít nová série jen 7 částí, většina z nich bude o něco delší než epizody v předchozích sériích, a pokud potřebuješ trošku rozdílný způsob, jak se na ni připravit, pak ti můžeme doporučit video s názvem Game of Thrones 150 966 Deaths in 21 minutes Compilation.

Jak napovídá samotný název videa, jeho autor Leon Andrew Razon prostě prošel všechny části Game of Thrones a v každé z nich zaznamenal jakoukoliv smrt, na kterou narazil. Možná by tě ani nenapadlo, že v seriálu zatím zemřelo 150 966 lidí, ale pokud bys potřeboval konkrétní důkaz, pak se na 21 minut uvolni a vychutnej si to, jak se George R. R. Martin i producenti seriálu vyžívají ve vraždění svých postav.

Domů
Sdílet
Diskuse