Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2017 22:19
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pražské duo VR/NOBODY představuje první singl z chystaného alba Proud, které můžeme očekávat už za pár dní

HUDBA
Uložit Uložené

Unikátní indie projekt ve složení Václav Rouček jako zpěvák a NobodyListen jako producent je konečně zpátky s novou tvorbou.

Pražskou dvojici VR/NOBODY ve složení Vašo Rouček jako zpěvák a vokalista a NobodyListen v roli hudebního producenta vám už snad nemusíme představovat, protože na našem webu o nich vždy píšeme s velkým nadšením. Od jejich projektů YET a Now z roku 2015, které byly mimochodem vynikající a konečně přinesly do našich končin něco nového a hlavně kvalitního, uběhlo poměrně hodně času. O přípravách dalšího společného alba se však už nějaký ten pátek vypráví, no jediné, co jsme s jistotou věděli, bylo, že VR tentokrát bude zpívat v rodném českém jazyce.

Dnes jsme se dočkali, protože kluci představují první singl z avizovaného nosiče, který dostává název Proud. Chvilku jsem se nad ním musel pozastavit a stále si nejsem úplně jistý, zda jde o český, nebo anglický název, tak zatím necháme přemýšlet i vás a do dalšího článku si to už pro jistotu ověříme. Zpět k dnešní skladbě s titulem MÁ, která je definicí toho, co tito dva v hudbě dokáží a vůbec se nebojím tvrdit, že nám toto mohou závidět i v zahraničí. Již tradičně jsme se dočkali i vkusného atmosférického vizuálu, o který se režisérský postaral Flashfaker. Novinku můžeš podpořit i na iTunes či Spotify a celé album očekávej už za pár dní, přesně 28. června.

Domů
Sdílet
Diskuse