Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2017 10:10
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Internet se baví u vtipných fotografií, které dokáží lidi naštvat víc, než by možná měly. Perfekcionisté se před nimi musí mít na pozoru

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nezhroutí se z nich svět, ale i tak jsou pořádně frustrující.

Každý den se setkáváme s desítkami neočekávaných situací, na které nemůžeme být předem připraveni, i kdybychom se je snažili jakkoli dokonale naplánovat. Život si pro nás prostě vždy připraví nové dobrodružství, a to často v negativním slova smyslu, a přesně proto na portálu Reddit vznikla i část Mildly Infuriating. Lidé se tam chtějí se světem podělit o frustrující momentky, při kterých se člověku nezhroutí celý život před očima, ale i tak ho dokážou pořádně naštvat a často i více, než by se možná patřilo. Perfekcionisté by se tam zřejmě měli pohybovat jen na vlastní zodpovědnost, protože velká část z příspěvků je zaměřena právě na maličké nedokonalosti všude kolem nás, které však pro fanatického perfekcionistu dokáží připravit hotové peklo na Zemi. Pokud si ale myslíš, že jsi dostatečně odolný, pak se zakoukej do následující galerie a rovnou si i klikni na samotný subreddit.

Domů
Sdílet
Diskuse