Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. června 2017 18:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda překvapuje vydáním nového projektu 713 a zároveň představuje i titulní videoklip přímo z místa činu, Ostravy

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Už první ukázka naznačuje, že se je opravdu na co těšit. Sergei si většinu skladeb produkoval sám a mixtape vychází v limitovaném počtu 713 kusů.

Ještě v minulém roce jsme se ze stáje Azurit Kingdom dočkali hned dvou sólových projektů od Sergeie Barracudy i Pastora. Oba kluci dokázali, že jim to jde stále výborně i samostatně a jsme velmi rádi, že vám nyní můžeme představit další sólo záležitost v podání prvního jmenovaného. Sergei Barracuda už déle prostřednictvím Instagram Stories ukazoval, že se kromě rapu začal věnovat i tvorbě hudebních produkcí a my musíme uznat, že některé ukázky skutečně stály za to, podobně jako například i ta, kterou věnoval Pastorovi a Pil C-mu na videosinglu Riderz.
 
Dnes však konečně nadešel den, kdy Sergei B. představuje svůj mixtape s názvem 713, na kterém patří drtivá většina produkcí právě jemu. Na tomto projektu najdou fanoušci nové věci i featuringy s nejzásadnějšími jmény československé scény jako Rytmus, Moja reč či Smack. Zajímavostí je, že se do prodeje symbolicky dostane jen 713 originálních nosičů, přičemž každý bude mít své unikátní číslo, což je jistě velkým lákadlem pro sběratele i skalní fans. Zároveň vám představujeme i titulní skladbu se stejnojmenným názvem, která je definicí toho, proč máme Sergeie rádi. No homo. Videoklip z dílny Marka Tomíčka pochází z rodné Ostravy a jak jsme již nastínili, autor si skladbu hudebně ošéfoval sám.
 
 
K mixtapeu vychází i kolekce triček 713, která bude k dispozici pouze se CDs. Vše najdeš na eshopu azurit.cz a jako bonus kluci zorganizovali i meetup v ostravském Queensu, kde dostaneš i podpis či plakát a co je nejdůležitější – budeš moci se Sergeiem i ostatníma klukama pokecat. Návštěvníky release párty čeká set od DJ Bussyho, hostesky, catering a drinky. Takže vlastně ani nemáš důvod neúčastnit se.
Domů
Sdílet
Diskuse