Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. června 2017 18:30
Čas čtení 0:00
Matěj Toman Peter Hlavička

Co si oblékli módní nadšenci, kteří šli před Footshop bojovat o možnost koupě nových Yeezy? Podívej se na náš fotoreport

MÓDA
Uložit Uložené

Módní elita národa se sešla na svém pravidelném dýchánku – prodeji nových tenisek Kanyeho Westa.

Uplynulý víkend se nesl opět ve znamení tenisek YZY, což pro Prahu a Bratislavu znamenalo desítky párů jedné z nejúspěšnějších colorways, jakou dosud adidas s Kanyem vypustili. Zebrované 350 V2 tak pochopitelně na pultech dlouho nestály a Footshop se snažil, aby se k nim dostali zejména ti lidé, kteří tyto tenisky budou i nosit. Koncentrace swaggerů, ale i zajímavě oblečených jedinců tak byla vyšší než tomu bývá během běžného dne a na pražském releasu tak nemohl chybět ani náš fotograf Alex Hudák, který na street style záběrech zmapoval nejen to, jak se oblékat nemá, ale přidal i tradiční dávku módní inspirace. Sleduj tak záběry ze sobotního releasu YZY 350 V2 Zebra v naší galerii a o své názory na jednotlivé outfity se určitě nezapomeň podělit do komentářů.

Zpět
Sdílet
Diskuse