Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2017 13:46
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Kofola sa opäť vracia s fantastickou reklamou. Keď sa ti kliešť zachytí v intímnych miestach, pomôcť ti niekedy musí aj nádejná frajerka

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nie každé rande musí vždy vyjsť podľa predstáv.

Ošiaľ okolo reklám od Kofoly začal ešte s Ftefanom, šušľavým psom, ku ktorému sa čoskoro pridal aj jeho parťák Meflón. Prešli sme si aj cez bezsamohláskových plyšových zvierat bojujúcich za dobrú vec a Kofola sa opäť blysla perfektnou reklamou. Tentokrát opustíme všetky známe postavy z reklám na Kofolu a presunieme sa do vidieckeho prostredia, sledujúc príbeh ryšavého muža. Ten si úspešne dohodne rande s jeho vysnenou, no doma zistí, že sa mu do intímnych miest dostal kliešť. Na stretnutie prísť nemôže, no keď sa dotrmáca k lekárovi, utrpí poriadny šok. Ďalej prezrádzať nebudeme, no reklama nám rozhodne vykúzlila úsmev na tvári a veríme, že tak tomu bude i v tvojom prípade.

Domů
Sdílet
Diskuse