Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2017 2:19
Čas čtení 0:00
johnnybravo

80letá stařenka znemožnila odlet svého letadla, protože do motoru naházela mince. Policistům vysvětlila, že to udělala pro štěstí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Bizarní důvod zpožděného letu z Číny.

Nikomu by se nelíbilo, kdyby se jeho let bez bližšího vysvětlení opozdil až o 5 hodin. Všechno vypadalo tak, že let letecké společnosti China Southern Airlines ze Šanghaje do města Kanton vzlétne včas a obejde se bez jakýchkoliv problémů, avšak to by si na něj nemohla koupit letenku i jedna 80letá důchodkyně. Nejmenovaná žena zřejmě nebyla nadšená z létání, a proto si svůj bezpečný let chtěla pojistit tím, že při nastupování do letadla na chvilku zašla k jednomu z jeho motorů a začala do něj házet mince. Ostatní pasažéři i zaměstnanci letiště si jejího nepochopitelné chování naštěstí všimli a zabránili letadlu ve vzletu, a proto žena skončila v rukou policie, jejíž příslušníci jen nevěřícně kroutili hlavami, když jim vysvětlila, že mince do motoru vlastně házela pro štěstí. Důchodkyni se podařilo za krátký čas hodit směrem k motoru až 9 mincí, jenže 8 z nich netrefilo svůj cíl a dostala se do něj pouze jedna z nich, což technikům usnadnilo práci. Let se tedy nakonec opozdil o dlouhých 5 hodin a ostatní pasažéři pochopitelně neměli pro čin stařenky velké pochopení.


Domů
Sdílet
Diskuse