Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. června 2017 13:19
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Co napsal Conor McGregor svému trenérovi krátce po oznámení souboje s Mayweatherem? John Kavanagh prozradil i to, že se Conor vrátí k MMA

SPORT
Uložit Uložené

Zápas roku se odehraje už za necelé dva měsíce.

Na konci srpna nás čeká obrovský souboj titánů mezi Conorem McGregorem a Floydem Mayweatherem, a tak se ve všech médiích periodicky objevují nové a nové zprávy o samotném souboji či o jeho zákulisí. Vyjádřit se stihli mnozí odborníci i laici, ale jedním z nejpovolanějších mužů je Conorův trenér John Kavanagh, který s ním prožíval poslední měsíce očekávání, zda se souboj nakonec uskuteční, nebo to bylo celé jen mediální hra. John se objevil v pořadu The MMA Hour, kde ho vyzpovídal Ariel Helwan a trenér se vyjádřil i na margo toho, zda má Conor vůbec proti Mayweatherovi šanci, kterou podle něj samozřejmě má, a prozradil dokonce i zajímavost z večera, kdy byl zápas ohlášen.
 
Conor mu krátce před oficiálním oznámením poslal textovou zprávu, kde bylo napsáno jen to, že se zápas skutečně odehraje ve střední váze a konat se bude 26. srpna tohoto roku. V těchto pár slovech shrnul vše, na co čekal tak dlouho a John popsal i to, jak byl Conor po celou dobu příprav naladěn. Prý to z jeho strany nikdy nebyl jen vypočítavý kalkul a mediální hra na to, aby oba získali více fanoušků na svých sociálních sítích a on do toho šel od začátku s myšlenkou, že se s Mayweatherem skutečně popere. Kavanagh se chvíli obával, že Mayweather po obdržení podepsaného kontraktu McGregorem jednoduše ze souboje vycouvá, ale to se naštěstí nestalo a my se už nemůžeme dočkat, jak to celé vyvrcholí. A mimochodem, John prohlásil i to, že se Conor po zápase určitě vrátí do kolotoče MMA soubojů.

Domů
Sdílet
Diskuse