Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2017 20:48
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Sex ve vlaku je legální, nabízíme i postel. Ukrajinské železnice lákají cestující neobvyklým způsobem

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené

V magazínu dopravce se objevil článek, podle kterého je sex ve vlaku zcela v pořádku.

V nejnovějším vydání oficiálního magazínu Mahistral, který pro cestující vydávají ukrajinské státní železnice Ukrzaliznytsia, zabředli redaktoři do mimořádně delikátního tématu sexu ve vlaku. Čekal bys, že železnice slušně prosí cestující, aby se tohoto aktu v jejich vozech zdrželi? Pokud ano, byl bys na omylu, v článku nazvaném Love on the Road se nacházejí různé tipy, které mohou vášní nabité páry využít přímo na kolejích. Článek začíná jednoduchou a povzbuzující větou: „První, co byste měli vědět o sexu na železnicích je, že je stoprocentně legální.“

Sex ve vlaku je legální, nabízíme i postel. Ukrajinské železnice lákají cestující neobvyklým způsobem
Zdroj: pixabay.com

Dozvíš se, že pokud neobtěžuješ ostatní pasažéry, na svém lůžku si můžeš dělat co chceš a právě sex je zajímavým zpříjemněním dobrodružství na kolejích. Jediné pravidlo limitující sex proudí ze zákona - ten druhý s tím musí souhlasit. Článek navíc tvrdí, že vlaky jsou nejoblíbenějším způsobem dopravy, ve kterém mívají pasažéři sex. Železniční magazín se však nezastavuje u běžného sexu a tvrdí, že uspořádání a design vlakového kupé může připomínat některé scény z pornografických filmů. Magazín na závěr doporučuje bezpečný sex. Humorně však nezmiňuje žádnou antikoncepci, ale bezpečnostní pásy, aby pasažéři nepřišli během jízdy ke zranění. Můžeš o ně požádat u stevarda a navíc ani nemusíš zmiňovat, proč pás potřebuješ.

Dvojlůžko v ukrajinské společnosti.

Sex ve vlaku je legální, nabízíme i postel. Ukrajinské železnice lákají cestující neobvyklým způsobem
Zdroj: Ukrzaliznytsia

Společnost Ukrzaliznytsia je však otevřena i párům, v jejichž zájmu je, aby se sex na železnici stal běžnou rutinou. Pro větší společnosti je doporučeno objednat si celý vůz, nikomu však nebrání, aby zájemci o koupi byli jen dva lidé. Autor článku tvrdí, že součástí takového balíku je i plnohodnotná postel. Mahistral ani nemá facebookovou stránku či on-line vydání a k dispozici je pouze v první třídě intercity vlaků, i přesto se okamžitě dostal na titulky ukrajinských médií i na sociální sítě. Vtipně podané služby si lidi získaly a jak později řekla i šéfredaktorka Olena Los, to bylo i cílem, i když až takový úspěch nečekala.

Domů
Sdílet
Diskuse