Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. června 2017 2:52
Čas čtení 0:00
Marek R.

Pro úspěch všechno. Porto obvinilo Benficu Lisabon, že ke svým vítězstvím využívá služeb čaroděje

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nejen obvinění z korupce, ale také z placení si magie.

Ve fotbale se točí stále více peněz, kluby jsou pro tituly schopné utratit každý rok stovky milionů korun na nové posily a pro výhru udělají opravdu všechno. Některé týmy však posouvají v tomto směru úroveň a k úspěchu využívají metody, které bychom v 21. století nečekali.
 
Pokud sledujete novinky ze světa fotbalu, pravděpodobně jste před pár měsíci zaregistrovali incident z Afriky, po kterém se začalo o kouzlech, magii či různých rituálech mluvit. Slyšet však o takovém momentu v Evropě, a to rovnou u jednoho z nejlepších klubů starého kontinentu, je přeci jen jiná káva. Rivalita mezi portugalskou velkou trojkou - Sportingem, Benfikou a Portem je pořádně velká a právě poslední jmenovaný tým přišel s absurdním, ale o to větším obviněním. Tvrdí, že se dostali k mailům, které potvrzují využití čaroděje Benficou Lisabon. Jak jistě víte, Benfica vyhrála ligový titul a měli jim prý k tomu pomoci kouzla či prokletí soupeře. Mluví se o částce 70 000 eur (~1 835 000 Kč) za sezónu, ale pokud by přeci jen v tom měl nějaký čaroděj prsty, tato investice se vyplatila. Z mailů vyplývá, že představitelé klubu kontaktovali svoji osobu například i před zápasem Ligy mistrů proti Dortmundu, který prohráli vysoko 4:0. Dr. Nhaga však tehdy odepsal, že nedostal dostatek času na přípravu svých kouzel. Alespoň však vyhráli domácí ligu a uvidíme, jestli si objednají jeho služby i v další sezóně.


Domů
Sdílet
Diskuse