Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2017 12:46
Čas čtení 0:00
Marek R.

Z Lionela Messiho se stal šťastný manžel. Oženil se s krásnou Antonellou Roccuzzo, kterou zná od svých pěti let

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V Argentině sňatek označují jako svatbu století.

Lionel Messi je známý nejen svými perfektními výkony na hřišti, ale i tím, že se mu daří i v soukromém životě. Svou dnes už manželku Antonellu Roccuzzo zná od dětství (měl jen 5 let), pár spolu tvoří dlouhá léta, mají dvě krásné děti a už chybělo jen jediné - svatba.
 
Ta se odehrála v noci z pátku na sobotu našeho času, jen pár dní po Messiho kulatých 30. narozeninách. Svatby se zúčastnily i další hvězdy fotbalu, ať už šlo o jeho spoluhráče z Barcelony nebo Argentiny a celkově na svatbě mělo být přítomno 260 hostů. Místem svatby se stalo Leovo rodné město, tedy argentinské Rosario a jak vidíme z fotek, přítomní se dobře bavili, ale nejdůležitější je přece jen pohled na šťastný pár, který si také své nejpamátnější momenty života užíval. Manželům přejeme samozřejmě hodně štěstí, zdraví a hlavně dlouhotrvající lásky.

 

Domů
Sdílet
Diskuse