Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. července 2017 13:20
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Otec si perfektně utahuje z fotek své dcery na sociálních sítích. I když se jí to nelíbí, už získal více fanoušků než ona

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Chris si na parodiích své dcery postavil kariéru.

Pokud se tvoji rodiče jednoho dne rozhodnou zaregistrovat na sociálních sítích a pak tě požádají o přátelství, tvůj život se zřejmě změní. Budeš si muset dávat mnohem větší pozor na to, co na Facebook či Instagram přidáváš, protože tvůj otec může dostat nápad, jak si z tebe veřejně utahovat. Komik Chris Martin před více než rokem objevil selfie své dcery Cassie a napadlo ho, že by mohlo být docela vtipné, kdyby se ji snažil napodobit v trochu humornějším stylu. Teenagerské pózy proto vystřídaly Chrisovy snahy o co nejautentičtější napodobeniny a dalo by se říci, že internet jeho aktivitu ocenil, protože zatímco jeho dcera má na Instagramu momentálně téměř 70 tisíc sledovatelů, její otec díky parodii získal už 135 tisíc fanoušků, kteří netrpělivě čekají na to, kdy zveřejní další vtipnou fotografii utahující si z jeho dcery.














Domů
Sdílet
Diskuse