Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. července 2017 19:34
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Dnešní Popelku se střevíčkem by princ v klubu nenašel. Zábavné ilustrace se pohrávají s myšlenkami a pocity, které často zažíváme

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Diogo studuje v Portugalsku a ilustrace začal vytvářet teprve loni.

Mladých ilustrátorů jsme ti na Refresheru představili již obrovské množství a dalším z nich je i Diogo Seabra, který si před časem založil svou vlastní sérii ilustrací s názvem BE A BIRD COMICS. Pracovat na ní začal na konci minulého roku, a přestože jeho díla patří k těm kvalitnějším, stále mu lidé nevěnují tolik pozornosti, kolik by si jí zasloužil. Diogo momentálně studuje v Portugalsku a nejraději vytváří ilustrace o nejnovějších tématech, která rezonují ve společnosti. Nebojí se aplikovat na své výtvory ani pořádnou dávku štiplavého humoru, takže předpokládáme, že se v mnoha ilustracích najdeš. A mimochodem, Diogo už dokonce získal i ocenění 2017 Best Comic Award, které uděluje jeho máma. Určitě se na chvíli zastav na jeho Instagramu, pokud se chceš trochu zasmát.

















Domů
Sdílet
Diskuse