Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2017 10:26
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Spolubydlícího požádal, aby trochu uklidil, protože k nim přijde jeho nová dívka. On zatím byt proměnil na duchovní svatyni princezny Diany

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Menší službička od spolubydlícího nedopadla nejlépe.

Mladí lidé se ještě během studia či po jeho skončení rozhodnou osamostatnit, ale pokud nemají dostatek peněz a příležitostí k tomu, aby mohli bydlet sami, pak obvykle bydlí se svými kamarády. Život s kamarády není vůbec k zahození, avšak může člověku i pěkně zavařit, což si na vlastní kůži vyzkoušel i Thom. Thom se před pár dny vydal na rande, vše šlo jako po másle a už se schylovalo k tomu, že si Tom přivede svůj nový ženský objev až k sobě do pokoje, jenže zapomněl na to, že si pokoj tak docela neuklidil.
 
Rychle napsal svému spolubydlícímu do společné konverzace, zda by mu nemohl trochu uklidit pokoj, ať před svou slečnou nevypadá jako bordelář. Jeho spolubydlící však v té chvíli měl trochu rozdílné plány a namísto úklidu se pustil do výroby zákeřného, ​​ale o to vtipnějšího žertíku. Vytiskl několik fotografií zesnulé princezny Diany, vyrobil srdíčkovou koláž Thoma i Diany jako vzpomínku na lásku, která nikdy nebyla realizovaná a nakonec u fotek zapálil svíčky. Thom už něco začal tušit, kdy se spolubydlící začali v konverzaci vychloubat ještě před jeho příchodem, ale naneštěstí světu už nedal vědět, jak celý žertík dopadl. Žádná žena by i tak zřejmě nebyla nadšená skromnou svatyní princezny Diany v pokoji svého nového chlapa.



Domů
Sdílet
Diskuse