Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2017 13:43
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Smack vydává další skladbu k albu a tvrdí, že Práskač si zaslouží smrt. Na novince hostuje i Tchagun

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Nejznámější reprezentant grimeu v Česku už brzy vydá další sólové album, a tak je čas na zveřejnění další plnohodnotné ukázky.

Smack se dokázal za pár let vypracovat z neznámého jména až na vrchol české rapové scény. Už předešlými alby dokázal své postavení a nyní vydává další album, kterým se ho pochopitelně bude snažit potvrdit. Chystané album Terapie avizoval již dříve, ale následně jsme si museli na zbytek informací včetně coveru i tracklistingu počkat až do posledních chvil. Očekávaný projekt vychází už tento pátek, tedy v magické datum 7. 7. 2017, kdy proběhne i oficiální pražská release party.

Ještě před jeho vydáním Smack servíruje fanouškům i další plnohodnotnou ukázku bez klipu s názvem PSZS. Jak jste si již měli možnost přečíst v nadpisu, zkratka je odkazem pro všechny práskače a samotná skladba je typickou moshpitovkou, která dá návštěvníkům živých vystoupení pořádně zabrat. Už brzy se dočkáme i videoklipu s Egem a exkluzivního rozhovoru s Adelem.

Domů
Sdílet
Diskuse