Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2017 12:55
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Přijď se dnes urvat do Crossu. Na oficiální launchparty letošního Outlook Festivalu vystoupí Levelz, Jon Kennedy nebo DJ Smack

REFRESHER HUDBA
Uložit Uložené

Je dost možné, že dnes fanoušci elektronické muziky v Crossu urvou strop.

Nemáš co dělat takhle při začátku prázdnin? Pojď dnes večer do pražského klubu Cross. Chystá se výživná akce.

Jako každý rok, tak i letos klub Cross vyváží vybraný český talent do chorvatské Puly, aby tam reprezentoval tuzemskou scénu na jednom z nejlepších festivalů v Evropě – Outlook Festivalu. Loni nás na Outlooku reprezentoval Smack, tento rok to budou Volume Plus & Lifesize MC a Critical J & MC Jelen.

A stejně tak ani tento rok si Cross Club neodpustil oficiální ochutnávku tohoto festivalu a jako bonus si připravil velmi zajímavé hosty, které v Česku jen tak neuvidíš. 

Přímo z Manchesteru přijde urvat strop Crossu devítičlenný projekt z Manchesteru, Levelz. O hudební selekci se postarají Rich Reason a Metrodome, a za mikrofonem budeš moct vidět Black Joshe, Chimpo, Chunkyho, Foxe, Skittlese, Sparkze a T-Mana.

Přijď se dnes urvat do Crossu. Na oficiální launchparty letošního Outlook Festivalu vystoupí Levelz, Jon Kennedy nebo DJ Smack
Zdroj: LEVELZ

Tuhle smršť ostré manchesterské elektronické hudby jen tak někde neuvidíš, a pokud se zajímáš o grime, dubstep nebo dnb, tak určitě dnes v Crossu nesmíš chybět. Čeká tě přísná čtyřhodinová show, která nemá obdoby.  

Doporučeno
V těchto evropských párty klubech potkáš Rihannu nebo Kendall Jenner. V 90. letech tu probíhaly hédonistické večírky V těchto evropských párty klubech potkáš Rihannu nebo Kendall Jenner. V 90. letech tu probíhaly hédonistické večírky 11. března 2024 16:00

Začíná se od 18 hodin na Cross Square, kde tě rozhýbe duo Dryman & Denoir, následovat bude Smack v DJ setu a poté přijde hodinová ochutnávka Levelz pod širým nebem. V klubu dají věci do pohybu další rodák z Manchesteru, Jon Kennedy v kombinaci se speciálním hostem z Palestiny, DJ Sotusurou. Po smrtící náloži od Levelz tě do rána dokope dvojka Bassline Bude! se svojí nekompromisní heavyweight selekcí a druhá stage bude patřit Drumbassterds a Next:Gen, kteří letos budou také reprezentovat na Outlooku.

Vstupné je lidové, jak je v Crossu zvykem, do 21:00 za 150 Kč, pak za 200 Kč. Přijď si zaskákat!

Facebook událost zde

Domů
Sdílet
Diskuse