Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. července 2017 10:54
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Hotely nemohou být vždy luxusní a bezchybné. Největší přešlapy z ubytovacích zařízení po celém světě ti zřejmě vykouzlí úsměv na tváři

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vždy je třeba si kvalitu hotelu ověřit dopředu.

I když si dnes dokáže člověk během několika sekund ověřit hodnocení hotelu či apartmánu, ve kterém se chce ubytovat, tak například v zemích, kde ještě není internet dostatečně rozšířen, by ses o to pokoušel těžko. Hodnocení lidí ti mohou napovědět, zda máš investovat své peníze a užít si komfort a luxus v konkrétním pokoji, nebo by ses jen zhnusil a měl bys štěstí vyzkoušet vedle. Na portálu Reddit se pak množství lidí chce pochlubit záběry, které se jim podařilo zachytit, když se ubytovali. Nejmenším problémem by mohly být drobné nedostatky v detailech, ale větší problém určitě představují neexistující okna či podivuhodné předměty v záchodové nádržce. Pokud tedy nechceš udělat chybu a ubytovat se v opravdové díře, raději si před odjezdem do hotelu udělej menší průzkum, protože vynaložený čas se ti zaručeně vrátí.

Zpět
Sdílet
Diskuse