Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. července 2017 23:52
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Macklemore slaví narozeniny se svou 100letou babičkou. Nechybí striptýz, házení vajíček na domy a nové Yeezy Boost 350 jako dárek

HUDBA
Uložit Uložené

Bezpochyby jde o nejsilnější klip tohoto a pravděpodobně i několika předchozích let.

Macklemore se již dlouhá léta věnuje aktivní tvorbě, což zaručeně oceňuje každý jeho fanoušek. Své zatím poslední album s Raynem Lewisem vydal ještě v úvodu minulého roku, ale pravidelně servíruje nové singly, a to i s jemu patřící kvalitou. Jeho devizou byly vždy i víc než kvalitně zpracované videoklipy a tuto skutečnost dnes dokazuje stonásobně. Nejnovější skladbu Glorious věnoval Macklemore své již 100leté babičce, se kterou ve videoklipu slaví toto úctyhodné jubileum. Po prvních pár sekundách se vlastně začneš soustředit více na obraz než zvuk, protože z výsledku je cítit velmi autentické filmové zpracování. Mohli bychom vám popisovat, co všechno společně stihli, ale raději si vychutnejte jeden z nejlepších videoklipů posledních pár let bez dalších zbytečných slov.

Domů
Sdílet
Diskuse