Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2017 17:25
Čas čtení 0:00
Tomáš Blahuta

Gangnam Style přišel o prvenství v počtu zhlédnutí na YouTube. Překonala ho emotivní písnička od Wize Khalify

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Všechno jednou končí a výjimku nenacházíme ani v tomto případě.

Hláška „Opa Gangnam style!“ ve spojení s podivným videoklipem byla ještě v roce 2012 nesmírným hitem. Z obyčejné jihokorejské písničky se neznámo jak stal celosvětový trhák. Drtivá většina lidí ani nevěděla, o čem se v ní zpívá a kdo ten PSY vlastně je, ale rádia, média a kdejaké jiné platformy protlačily slavný videoklip až na vrchol portálu YouTube, co se týče počtu zhlédnutí.

Co autorovi nikdo nevezme, je fakt, že jde o první video vůbec, které překonalo hranici jedné miliardy zhlédnutí. Dnes je dané číslo dvojnásobné, s aktuální hodnotou okolo 2 894 000 000. Nicméně, video ztratilo pozici nejsledovanějšího. Po celou dobu ho „v pozadí“ doháněl videoklip See You Again od Wize Khalify. Lidé mají rádi songy s emotivním podtónem, a proto se pozice na vrcholu žebříčku změnila. Dnes YouTube kraluje video s počtem 2 896 000 000 zhlédnutí.

Domů
Sdílet
Diskuse