Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2017 10:13
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Mayweather zaházel McGregora jednodolarovkami jako striptérku. Na tiskovce v New Yorku se objevily i ostřejší momenty

SPORT
Uložit Uložené

Tisková konference v New Yorku nabídla zajímavou show.

Poslední dny se v médiích nemluví téměř o ničem jiném než o tiskových konferencích Floyda Mayweathera a Conora McGregora. Oba bojovníci už zvládli zastávky v Los Angeles a následně i kanadském Torontu, ale jako třetí místo je čekal vzrušující New York, kde si jejich vzájemný verbální souboj přišly prohlédnout tisíce fanoušků. Jak to už bývá zvykem, Conor McGregor měl u fanoušků zase jednou větší podporu než legendární boxer, ale ani to Mayweathera nezastavilo v jeho tažení za vyrovnáním skóre z tiskovek, protože po neutrálnější první podle většiny lidí pomyslně vyhrál v té druhé charismatický Ir.

V New Yorku si fanoušci na začátek samotné tiskové konference museli trochu počkat, ale oba bojovníci se nakonec objevili na pódiu. Conor McGregor přišel s odhalenou hrudí a kožichem, který byl prý vyroben ze srsti ledního medvěda, zatímco Mayweather vsadil na kontroverzi a z útrob stadionu se vynořil v irské vlajce. Třetí tiskovka obsahovala několik vtipných momentů, když McGregor odmítl tvrzení o tom, že by byl rasista, když všem oznámil, že je vlastně napůl černoch, konkrétně od pupku dolů. Následně přebral iniciativu Mayweather, když irského bojovníka zahazoval jednodolarovkami jako striptérku a neustále mu připomínal, že se už ve svých zápasech stihl vzdát. Zítra nás čeká poslední tiskovka, tentokrát již za oceánem v Londýně, a tam zřejmě McGregor předvede show, jakou jsme ještě nikdy neviděli.





Domů
Sdílet
Diskuse