Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2017 14:02
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Teprve 8letý podnikatel vydělává díky vajíčkům už kolem 8 tisíc korun týdně, i když firmu založil z vlastního kapesného

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Mr Free Range si žije svůj dětský sen.

Mladý Junior-Jams Wyatt teprve nedávno oslavil své 8. narozeniny a už vydělává na svůj věk velmi zajímavé peníze. Svou firmu nazvanou Mr Free Range přitom založil teprve před měsícem, když se dokoukal na show How'd You Get So Rich?, v níž milionáři vysvětlují, jak vydělali své peníze a jak udržují majetek na potřebné úrovni. S pomocí svých rodičů se proto pustil do seriózního podnikání a jako svou oblast si vybral prodej a distribuci vajec. Junior bydlí se svými rodiči v britském městě Tamworth a kromě prodeje vajec svým zákazníkům zabezpečuje i dovoz přímo ke dveřím, takže i když mají místní obyvatelé několik možností, jak si vejce zajistit, vidět úsměv na tváři malého podnikatele jim stojí za to.
 
V současnosti mají zákazníci možnost koupit si 6 vajíček za 2 libry, 12 za 3,5 libry a 30 za 6 liber, takže čím více vajíček koupí, tím lepší cenu pro ně dokáže Junior připravit. Zásoby svých vajec získává z místní farmy, kde je nakupuje ve větším množství, a tak na každém vajíčku dokáže i trochu vydělat. Jen za poslední týden úspěšně prodal 750 vajíček, díky čemuž vydělal v přepočtu necelých 8 tisíc korun a momentálně má již 35 stálých zákazníků, takže o práci se obávat nemusí. Zatímco jeho máma se věnuje propagaci na sociálních sítích, Junior spravuje počty a finance, protože je rád, když má všechno pod kontrolou. Za první vydělané peníze si hned koupil dres fotbalového klubu Liverpool, ale od nynějška už plánuje jen a jen šetřit, protože se jednou chce stát milionářem a profesionálním boxerem.

Domů
Sdílet
Diskuse