Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2017 14:03
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Prosklený bazén v luxusním resortu na Fidži se stal hitem Instagramu. Lidé si tam fotí své zadky, i když jedna noc stojí asi 130 tisíc korun

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na ostrově Laucala najdeš ráj na Zemi.

Ostrovy v Tichém oceánu obvykle nepatří mezi nejčastější místa, kam směřují kroky Čechů na letní dovolené. Jedním z ostrovních států je i Fidži, kam si často jezdí volné chvíle užívat známé světové celebrity, protože na dvou hlavních a několika menších ostrovech dokáží najít dokonalé soukromí. Na jednom z menších ostrovů s názvem Laucala leží luxusní dovolenkový resort, kde bys za jedinou noc zaplatil i klidně přes 130 tisíc korun a svým návštěvníkům nabízí míru komfortu, jakou bys jen těžko hledal kdekoli jinde. Resort dohromady tvoří 25 chatek imitujících tradiční příbytky původních obyvatel na Fidži, ale v rámci resortu najdeš i rozlehlý lagunový bazén obsahující takzvaný infinity pool. Bazén však není jen tak obyčejný, protože je jeho přední část prosklená, a tak si ho lidé rychle oblíbili jako místo na fotografování.
 
Už dříve začala trend fotografií vlastního pozadí opřeného o konec bazénu modelka Amanda Welsh, po čemž ji následovalo několik dalších odvážných žen, ale i mužů. Lidé si však v bazénu nefotí pouze svá pozadí, zaznamenávají i romantické chvilky se svými partnery nebo jen tak ležérně sedí na jeho okraji. Na Instagramu si všemožné fotografie z bazénu, a koneckonců i z celého resortu, získávají velkou popularitu a jeho majitelé nemohou být spokojenější. Investice do exkluzivního bazénu se jim bezplatnou propagací určitě vyplácí.









 














Domů
Sdílet
Diskuse