Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2017 14:55
Čas čtení 0:00
Denisa Bodková

Americká popová diva Beyoncé ukázala světu dvojčata. Co všechno o nich prozradila na své fotce z Instagramu?

Uložit Uložené

Fotografii s dětmi za první hodinu stihlo lajknout více než dva miliony fanoušků.

Internet zaplavily články s fotkou americké popové divy Beyoncé, na které stojí v noblesní póze v krásné róbě a v náručí drží svá, dosud před světem ukrývaná dvojčata. Prozradila pohlaví dětí, jejich jména a co je překvapením, i datum narození dvojčat, které se trochu liší od toho, co veřejnost očekávala. Chlapeček Sir Carter a holčička Rumi se podle všeho narodili 13. června a dnes jsou již měsíc dlouho očekávanými sourozenci malé Blue Ivy, která je první dcera zpěvačky a jejího manžela, rapera Jay Z.

 

Sir Carter and Rumi 1 month today. ❤

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce),

Beyoncé rozvířila sociální sítě svojí fotkou, kterou oznámila těhotenství již v únoru tohoto roku. Fotka předběhla dokonce rekordmanku v instagramových postech Selenu Gomez a získala titul nejlajkovanější fotky na Instagramu, kterým se dostala do Guinessovy knihy rekordů. Fotografii s dětmi za hodinu stihlo lajknout více než dva miliony fanoušků. Podaří se jí překonat post z února?

 

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce),

Domů
Sdílet
Diskuse