Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. července 2017 9:37
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Bohaté dětičky ze Švýcarska to mají v jedné z nejdražších evropských zemí trochu náročné. I navzdory tomu si však užívají luxus

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ani ve Švýcarsku není problém žít za peníze rodičů na úrovni.

Bohaté děti se na našem webu objevují zcela pravidelně a postupně jsme prošli přes několik zemí, kde se ratolestem mimořádně daří, pokud mají jejich rodiče pořádně plné bankovní účty. Dalším přírůstkem do početné rodiny profilů na Instagramu s atmosférou "Rich Kids" se staly bohaté dětičky ze Švýcarska. Země patří mezi nejdražší státy Evropy, a v mnoha žebříčcích se už umístila i na samotném vrcholu, a tak musí její bohatí obyvatelé utrácet na běžné záležitosti o něco více peněz. Ani to jim však nebrání žít život v obklopení dokonalého luxusu, drahých aut, hodinek, šperků či alkoholu, který nemají problém vylévat do vany, protože potřebují lázeň, či na zadek své přítelkyně, protože ho mají i tak příliš. Nezapomeň navštívit i profil na Instagramu, kde najdeš ještě o něco více fotografií, a i když se u některých z nich můžeš inspirovat, nic raději doma do vany nevylévej.
















Domů
Sdílet
Diskuse