Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2017 21:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Božský Kája Gott a Igor Timko z No Name vydávají společný banger Kto dokáže, který doprovází orchestr a vizuál z nahrávání

HUDBA KAREL GOTT
Uložit Uložené

Karel Gott a Igor Timko představují fanouškům společnou skladbu.

I když jste u nás pravděpodobně primárně zvyklí na hudební novinky převážně z rapového žánru, čas od času informujeme i o těch ostatních. Obzvláště, když jde o domácí tvorbu. Dnes spatřil světlo světa dlouho očekávaný hit suverénně nejpopulárnějšího českého zpěváka Karla Gotta, na němž se však objevují i ​​slovenští No Name. O těch si už pravděpodobně většina z nás myslela, že skončili přesně jako všichni ostatní rádioví zpěváci. Tedy, že skončili. Opak je však pravdou a kapela s frotmanem Igorem Timkem se dočkala zajímavé spolupráce. Novinka dostává název Kto dokáže a již tradičně nejde o lyrický skvost, ale skladbu provází i orchestr a minimálně naši prarodiče si určitě přijdou na své. Zajímavostí je, že píseň původně nebyla napsána pro božského Káju, ale když ji poprvé slyšel, přál si v ní zpívat. No a kdo by se přece odvážil říci mistrovi ne?

 
 
Domů
Sdílet
Diskuse