Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. července 2017 20:40
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Co nás čeká v druhé části sedmé série Game of Thrones? Název Stormborn odkazuje na Daenerys, ale trailer ukazuje i něco více

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dočkáme se velké konfrontace Jona s Littlefingerem a návratu ztraceného zlovlka Nymerie?

Úvodní díl sedmé sezóny již má většina skalních fanoušků za sebou a ti, kteří se k němu kvůli povinnostem ještě nestihli dostat, to jistě brzy změní. V nové části se jednoznačně události pohnuly dopředu. Pokud jste danou část ještě neviděli, následující text pochopitelně nečtěte, protože bude obsahovat spoilery. Cersei panuje v hlavním městě, Daenerys připluje domů, Jon si projde těžkým rozhodnutím, Arya provádí další pomstu a Bran přichází k The Wall. V úvodním díle ale uvidíme i oblíbeného Sandora Clegana a jeho lidskou tvář, Samwella Tarlyho odhalujícího ložisko dračího skla či Joraha Mormonta s jeho rozšiřující se nemocí a mnohé jiné (ku příkladu mini roli zpěváka Eda Sheeran alias vojáka Lannisterů). Co ale bude následovat dál?

Druhá část by se, jak je již z názvu zřejmé, měla točit kolem Daenerys, čemuž napovídá i upoutávka, v níž Lord Royce v sále Winterfellu tvrdí, že se Targaryenům nedá věřit. Z toho si můžeme odvodit, že s ní sever zvažuje spojit své síly. V King's Landing však na její hlavu z úst Cersei také nepadají příliš pozitivní ohlasy. Kromě Daenerys ale seriál možná přivítá ztraceného zlovlka Nymeriu, kterou si můžete pamatovat ještě z první série (kousla Joffreyho a Arya ji následně musela pustit do volné přírody, aby zlovlk nepřišel o hlavu). Myslíte, že po tak dlouhé době Nymeriu znovu uvidíme, nebo půjde o úplně jiného zlovlka? A čím si podle vás Littlefinger tak velmi rozhněval krále severu Jona Snowa? Že by se Jonovi nelíbilo, jak se snaží Baelish manipulovat s jeho sestrou? 

Domů
Sdílet
Diskuse