Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2017 13:56
Čas čtení 0:00
Pavlína Plecitá

Nevěsta se zlomeným srdcem udělala štědré gesto. Svatbu zrušila, ale na hostinu za 700 tisíc korun pozvala bezdomovce

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Američtí snoubenci dokázali i v těžkých chvílích myslet na druhé.

Potkali se, zamilovali se a žili spolu šťastně až do smrti. Alespoň tak si každý zamilovaný pár představuje průběh jejich pohádkového příběhu. Život ale není pohádka a občas to prostě neklapne. Jedním takovým příkladem jsou bývalí snoubenci Sarah Cumminsová a Logan Araujo z amerického státu Indiana. Týden před svatbou jejich obřad z více nespecifikovaných důvodů zrušili. V těžké chvíli a s žalem v srdci ovšem dokázali nemyslet jen na sebe a oba udělali jedno velmi štědré a úctyhodné gesto.

Svatební hostina pro 170 svatebčanů už nešla na poslední chvíli zrušit. Nevěsta se tedy rozhodla, že všechno jídlo i pití, které stálo v přepočtu přes 680 tisíc korun, nabídne místním bezdomovcům. S povolením od bývalého snoubence, který uhradil největší část nákladů na tuto hostinu, nakonec obvolala spolky pro lidi bez domova a s pomocí přátel a známých jim zařídila odvoz do hotelu, kde se slavnost měla konat. Lidé bez domova si na hostině mohli vychutnat ty nejluxusnější dobroty, včetně svatebního dortu. A jak to dopadlo třeba s takovou svatební cestou? Do Dominikánské republiky se Sarah vydala jen se svou matkou. 

Domů
Sdílet
Diskuse