Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2017 10:54
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Dědeček si chtěl ve Vegas splnit pokerový sen a už vyhrál minimálně 1 milion dolarů. Pokud se mu poštěstí, domů může odejít až s 8 miliony

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

John si svůj sen plní ve velkém stylu.

Na nejprestižnější pokerové akci na světě World Series of Poker v americkém Las Vegas se pravidelně odehrávají ty nejbláznivější příběhy plné slz štěstí i smutku. Svůj sen si momentálně žije i 64letý britský dědeček John Hesp, který dlouhá léta svého života zasvětil pokeru, ale vždy hrával jen turnaje s nejvyšším vstupním poplatkem okolo 10 liber. Našetřil rovných 10 tisíc dolarů a vydal se změřit si síly s nejlepšími z nejlepších. Do Las Vegas přišel jako outsider a lidé mu moc nevěřili, avšak všechny hned zaujal svou nekonečnou energií a pestrobarevným stylem oblékání, díky čemuž se odlišuje od všech ostatních hráčů.
 
Ve svém lokálním kasinu v britském městě Hull všichni jeho kamarádi sledují, jak se popere s těžkou výzvou, kterou si před sebe postavil. Mezi 7 221 hráči v turnaji se už dokázal dostat až do samotného finále, kde ho čeká posledních 9 protivníků a nikdo si ho nedovolí podceňovat, protože již své zkušenosti prokázal. Majitel britské firmy pronajímající karavany snil o účasti na turnaji několik let a po počáteční investici 10 tisíc dolarů se už usmívá od ucha k uchu, protože i kdyby vypadl z finálové desítky jako první, má garantovaný už 1 milion dolarů. Pokud se ale probojuje až do konce a zvítězí, domů si bude moci odnést 8 milionů a fanoušci mu to skutečně přejí. Pokerové finále vyvrcholí již v sobotu, takže pokud si chceš zpříjemnit víkend fanděním britskému dědečkovi na nejprestižnějším pokerovém turnaji na světě, neměl bys dlouho váhat.

Domů
Sdílet
Diskuse