Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2017 19:25
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Nádherná modelka Kanya nemá nohy, rodiče ji opustili, ale žije si svůj sen. Zkusila lyžování i skateboard a je perfektní inspirací

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Úžasný příběh krásné thajské dívky.

Inspirativní příběhy jsou vždy fantastickým ozvláštněním všedních dní a jeden z těch opravdu srdceryvných pochází od thajské modelky. Kanya Sesser se narodila bez nohou a rodiče ji nechali před dveřmi buddhistického chrámu, když byla na světě jen asi týden. Ještě jako malá byla převezena do nemocnice, odtud si ji v pěti letech adoptovala americká rodina z Oregonu. Těžké dětství ji sice poznamenalo, ale Kanya se odmítla vzdát a místo toho bojovala s každou překážkou.
 
Významnou součástí jejího života se stal sport. Když jí bylo deset let, zvládala skateboarding a vyzkoušela i tenis, rugby, lyžování i turistiku či potápění. Ve sportovních soutěžích dosáhla excelentních výsledků, studovala na arizonské univerzitě a momentálně se připravuje na zimní paralympiádu. Dnes je Kanya téměř úplně samostatná. Je jí 23 let, žije ve slunné Kalifornii a živí se i jako modelka spodního prádla. Podle portálu Independent vydělává přes 1000 dolarů za den.

Domů
Sdílet
Diskuse