Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2017 23:23
Čas čtení 0:00
Marek R.

V Malajsii dostalo Despacito červenou. Kvůli sexuálním narážkám v textu zasáhla samotná vláda

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Můžeme jen závidět.

Největší rádiové hity bývají vždy takové jednodušší písničky, ale o to víc chytlavé a letos jim kraluje jednoznačně Despacito od dvojice Luis Fonsi a Daddy Yankee. Portorická dvojice se svou skladbou kraluje světovým žebříčkům už dlouhé týdny, videoklip je na YouTube třetím nejsledovanějším v historii a nedávno vydavatelství Universal Music Latin Entertainment oznámilo, že na různých streamovacích platformách dosáhla skladba 4,6 miliardy zhlédnutí, což z ní činí nejhranější skladbu na světě.


Jak to už ale bývá zvykem, skladbu slyšíte na každém rohu a mnoha lidem začíná už pořádně lézt na nervy, ale v Malajsii se situace přeci jen vylepší, protože to tam vyřešili razantním krokem. Místní vláda oznámila, že Despacito už obyvatelé neuslyší ve státních televizních stanicích a rádiu a důvodem jsou slova, která se v tomto hitu objevují. Vláda chce ochránit hlavně děti před sexuálními narážkami, ačkoli pochybujeme, že drtivá většina z nich rozumí španělštině.

Domů
Sdílet
Diskuse