Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2017 16:28
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber se chystá založit vlastní církev. Zahraniční média to považují za důvod zrušení zbytku obrovské Purpose Tour

HUDBA
Uložit Uložené

Jeden z nejznámějších amerických hudebníků současnosti toho bude muset pravděpodobně ještě hodně vysvětlovat.

Justin Bieber je celebrita obrovských rozměrů a při každém menším zaváhání z jeho strany mu to okamžitě dají všechna média a většina fanoušků pocítit. Včera obletěla svět zpráva o zrušení zbytku Purpose World Tour, která trvala od března minulého roku. Justin stihl se svým nejnovějším albem odehrát plnohodnotná vystoupení ve více než 150 městech napříč celým světem a vidět ho díky koncertům v Praze i Vídni mělo možnost i mnoho Čechů a Slováků. Bieberův management tak zrušil jen úplný závěr tour, který zahrnoval 15 koncertů v USA, Kanadě, Japonsku, na Filipínách a v Indonésii. Jako důvod udal velké vyčerpání zpěváka a my se vlastně ani nemáme čemu divit.

Všechny lístky budou pochopitelně fanouškům zpětně proplaceny, ale jejich rozhořčení v komentářích se přesto nedalo přehlédnout. Našly se však i výjimky, které situaci chápou. Dnes se k informaci o zrušeném turné přidala i další, která by měla vnést do celé problematiky více světla. Na zahraničních portálech se totiž objevují zprávy o tom, že se Justin chystá založit vlastní církev, a právě to je jedním z důvodů zrušených vystoupení.

Původní prvotní informace pochází z televize Channel Nine, kdy ji přinesl uznávaný moderátor Richard Wilkins. Podle jeho slov se Justin chce spojit se svou vírou a pravděpodobně založit i vlastní církev. Následně pro australské Today Extra moderátor Wilkins prozradil, že informaci dostal od vnitřního zdroje, ale jména jsme se pochopitelně nedočkali. Budeme tedy ještě zvědaví na další pokračování tohoto příběhu a hlavně vyjádření kompetentních.

"I am led to believe that the real reason he has come off the road is because he wants to reconnect with his faith and he may be even planning to start his own church," řekl Wilkins v živém vysílání.

Justin Bieber se chystá založit vlastní církev. Zahraniční média to považují za důvod zrušení zbytku obrovské Purpose Tour
Domů
Sdílet
Diskuse