Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. července 2017 11:24
Čas čtení 0:00
Marek R.

Falešný McGregor způsobil pořádný rozruch. Lidé byli u vytržení, že se setkali se svým idolem a začali si ho fotit

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ani se nedivíme, že mu naletěli.

Jedna ze sportovních událostí roku, ne-li rovnou ta nejočekávanější, tedy souboj mezi McGregorem a Mayweatherem, se už blíží a fanouškovské základny obou táborů také stupňují své projevené sympatie. Jedním z fanoušků irského zápasníka je i street workoutista Islam Badurgov, který se na svůj vzor i podobá, a proto se rozhodl mu vyjádřit podporu pomocí takového pranku.

Ten se odehrál v americkém městě Los Angeles, které bylo jedním z míst, kde se Floyd i Conor setkali během promo tour, a když se Islam na tomto místě nedávno objevil, fanoušci si mysleli, že je Conor opět poctil návštěvou. Badurgov ukázal své vypracované tělo, předvedl muscleupy, podával si ruce s fanoušky, zatímco si ho další fotili a nakonec se vypařil v luxusním autě, což jen u lidí potvrdilo domněnku, že jde opravdu o Conora. No i když to však nakonec nebyl on, alespoň mají za sebou zajímavý zážitek.

Domů
Sdílet
Diskuse