Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2017 22:51
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Kendrick Lamar brání krásnou Rihannu před útočícím mužem ve videu k LOYALTY.

HUDBA KENDRICK LAMAR
Uložit Uložené

Videoklip, o kterém se šuškalo, je na světě. Chemie Kendricka a RiRi v něm funguje stejně dobře jako v samotné písni.

Turné The Damn Tour je momentálně v plném proudu, ale Kendrick Lamar stíhá fanoušky bavit i jinak než živými vystoupeními. Už dříve se v hudebním světě šeptalo, že americký raper natáčel videoklip na skladbu LOYALTY. z posledního alba DAMN., které padlo do oka jak kritikům, tak laikům. Tato informace se nakonec ukázala být pravdivá, protože K-Dot dnes video na onu píseň vydal.
 
Po kvalitě vizuálů na HUMBLE. či ELEMENT. byla laťka nastavena opravdu vysoko, ale režiséři Dave Meyers a The Little Homies kvalitu rozhodně nesnížili a opět přinesli klip, který si vyplatí zhlédnout. Kendricka v něm, stejně jako na samotném songu, provází vždy půvabná a krásná Rihanna. Spolu tvoří ladící a loajální duo. Vedle záběrů, kde spolu leží na střeše nebo jezdí v drahém autě určitě vynikne zejména ten, ve kterém raper z Comptonu brání Barbadosanku před útočícím mužem. Klip k LOYALTY. najdeš níže.

Domů
Sdílet
Diskuse